Vacatures in de GGZ

Maak jij als zorgprofessional graag het verschil? PlanningZorg heeft voor zowel mensen in opleiding als zorgprofessionals een gevarieerd aanbod van vacatures op alle niveaus in de GGZ (geestelijke gezondheidszorg). 

GGZ vacatures bij PlanningZorg

Solliciteren op een vacature in de GGZ kan spannend zijn. Werken in de GGZ betekent dat je als medewerker te maken zal hebben met kwetsbare en uitdagende patiënten. Bij PlanningZorg stellen wij de behoeften en wensen van onze medewerkers voorop en vinden we het belangrijk dat jij je comfortabel voelt bij de opdracht. We maken graag persoonlijk kennis met jou om te ontdekken welke functies en opdrachten jou leuk lijken en passend zijn bij jouw kwaliteiten. 

PlanningZorg houdt zich bezig met het leveren van de beste zorg op de meest uitdagende werkplekken. Dit doen we binnen de GGZ wanneer interne medewerkers of een eigen flexpool daar niet meer toe in staat is.  Samen maken wij het verschil bij onze opdrachtgevers.

Zoek jij mooie opdrachten in de Zorg? Wil je graag werken bij een GGZ en/of in een andere zorgfunctie die goed bij jou past? Bekijk onze vacatures in de zorg.

Lijkt het jou ook leuk om te werken in de GGZ? Bel vrijblijvend 085-0718343 of mail naar werken@planningz.org

Vacatures in de GGZ voor ZZP’ers en flexwerkers

Zowel ZZP’ers als flexwerkers zijn bij ons van harte welkom. We beschikken over een ruim aanbod aan vacatures voor zowel korte als langdurige opdrachten. Wil jij graag flexibel werken in de geestelijke gezondheidszorg en toch zekerheid hebben? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. 


Als flexibele medewerker heb je in samenwerking met PlanningZorg de regie over je eigen diensten en werkzaamheden. Je bepaalt wanneer je werkt, waar je werkt, hoeveel je werkt en wanneer je vrij wilt. Je wordt netjes en altijd per week betaald voor je gewerkte diensten, je bouwt vakantiegeld, vakantiedagen en pensioen op. Je komt in aanraking met veel nieuwe mensen, kan kennis maken met veel verschillende doelgroepen en leert elke dag bij.

Waar kunnen we je mee helpen?

We horen het graag als we je ergens mee kunnen helpen! Je kunt altijd naar ons bellen op 085-0718343 of stel jouw vraag via het onderstaande contact formulier. We nemen hier dan zo snel mogelijk contact met je over op.