welke mogelijkheden?

GGZ staat voor geestelijke gezondheidszorg. De geestelijke gezondheidszorg heeft als doel om psychische aandoeningen te voorkomen, te behandelen en te genezen. Binnen de GGZ kun je aan de slag als je minimaal niveau 4 hebt voor een functie al begeleider en/of verpleegkundige.

Binnen de gehandicaptenzorg zijn er mogelijkheden voor begeleiders niveau 3/4, verzorgende IG en verpleegkundigen. Je werkt met diverse doelgroepen o.a. NAH, LVB, E(M)VB etc. 

In  de ouderenzorg is het belangrijk dat je verzorgende en ondersteunende taken kunt verrichten (ADL) en de juiste medicatie kan toedienen. Er zijn mogelijkheden voor jou als zzp’er als helpende plus, verzorgende IG en verpleegkundige.  

Binnen de ziekenhuizen zijn er diverse mogelijkheden voor verpleegkundigen (niveau4/5) en dan moet je denken aan een afdeling chirurgie, oncologie of IC etc. Verpleegkundig specialisten kunnen aan de slag waarbij met name de coördinatie van behandelplannen centraal staat in een multidisciplinair team. Verder zijn wij continu op zoek naar OK-assistenten en anesthesiemedewerkers. 

Vacatures

 

hOE ZIET JOUW WERKDAG ERUIT?

 

Het werken binnen een instelling is elke dag weer verassend en leerzaam. Ondanks dat je dienst start met een heldere overdracht van je collega’s, weet je niet hoe deze dienst zal eindigen.

Jij ziet de spanning die er op de afdeling heerst als uitdaging om een veilige leefomgeving te creëren voor patiënten en collega’s. Daarnaast zie je het als uitdaging om met patiënten te werken met verschillende psychiatrische stoornissen en verleen je ADL werkzaamheden als dit nodig is. 

Het mooie van het werk is dat je samen met je collega’s patiënten vooruitgang ziet boeken en dat zij zich stabiliseren . Daarnaast biedt het kopje koffie met collega’s ook tijd voor de nodige rust en ontspanning.

Recruiter

Lijkt het jou ook leuk om te werken via PlanningZorg? Bel vrijblijvend 085-0718343 of mail naar werken@planningz.org

Welke kwaliteiten zijn belangrijk?

Sterk van karakter

Werken in de zorg is niet gemakkelijk omdat je te maken hebt met kwetsbare en uitdagende patiënten. Maar het werk is erg waardevol en dankbaar. Of je nu een goed opgeleide professional bent of als je nog in opleiding bent, er zullen moeilijke momenten zijn. Hier moet je emotioneel gezien mee om weten te gaan.

Inlevingsvermogen

Als medewerker zul je misschien niet altijd helemaal begrijpen wat een patiënt doormaakt, maar je zult je wel kunnen inleven in gevoel van verdriet en verlies. Door inlevingsvermogen en goed te luisteren naar de patiënt kun je hem of haar beter helpen.

Samenwerken

Professionals in zorg werken doorgaans samen met artsen, verpleegkundigen, maatschappelijk werkers, psychologen, psychiaters en andere zorgverleners om een ​​goed afgerond zorgplan voor patiënten te bieden. Goed kunnen samenwerken is daarom sterk van belang.

Georganiseerd zijn

Als medewerker zul je rapporten schrijven, gedetailleerde notities bijhouden, brieven schrijven en cruciale en vertrouwelijke informatie door moeten geven aan collega’s. Het werken in de zorg kan hectisch zijn, maar het is belangrijk dat je aandacht voor detail hebt en tegelijkertijd je patiënten de zorg biedt die ze nodig hebben.

Werken via PlanningZorg

Ga aan de slag als zorgprofessional in de GGZ, gehandicaptenzorg, ouderenzorg, ziekenhuizen via een betrouwbare partner. PlanningZorg houdt zich bezig met het leveren van de beste zorg op de meest uitdagende werkplekken. Dit doen we  wanneer interne medewerkers of een eigen flexpool daar niet meer toe in staat is. Wij vinden het belangrijk voor onze medewerkers en opdrachtgevers dat een ieder zich comfortabel voelt op de werkvloer. We staan dan ook 24/7 klaar voor jouw vragen.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op of check onze vacatures.

Waar kunnen we je mee helpen?

We horen het graag als we je ergens mee kunnen helpen! Je kunt altijd naar ons bellen op 085-0718343 of stel jouw vraag via het onderstaande contact formulier. We nemen hier dan zo snel mogelijk contact met je over op.