Vacatures: Herstelcoach SKJ geregistreerd

Locatie: Regio Tilburg/Waalwijk
Sector: Zorg
Opleidingsniveau: MBO, HBO
Geplaatst op: 12 augustus 2022

vacature beschrijving:

Herstelcoach SKJ geregistreerd

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een herstelcoach in de regio Tilburg/Waalwijk. Ben jij minimaal 24 uur per week beschikbaar en werk jij graag met jonge mensen in de leeftijd tussen 16 en 27 jaar? Beschik jij daarnaast over een relevante hbo-opleiding afgerond met diploma (Social Work, SPH, Pedagogiek, HBO-V)?

Functieomschrijving
Je bent een regisseur met een hands-on mentaliteit voor onze jeugdige cliënten met (ernstige) psychiatrische en eventueel verslavingsproblematiek. Je helpt ze weer om mee te doen in de maatschappij, en gaat uit van hun wensen, behoeften en mogelijkheden. Dit alles vertaal je, met de cliënt, in een herstelplan. Voor jou zijn kleine signalen al genoeg om de juiste acties in gang te zetten. Het is belangrijk dat je patronen herkent en het gedrag kunt duiden. Maar je weet ook dat je niet alles tegelijk kunt aanpakken en dus zorg je voor afbakening.

Van tijd tot tijd reflecteer je met de cliënt over je samenwerking, het herstelplan en het hele begeleidingsproces. Wil je niet alleen werken, bij onze opdrachtgever werk je altijd samen. Je schakelt hulp in waar nodig. En omdat je het waardevol vindt dat de omgeving bijdraagt aan het herstel van de cliënt, nu en in de toekomst, ondersteun je vaak zowel de cliënt als de mensen uit de directe omgeving.

Je bent dus een netwerker en andere mensen werken graag met jou samen. Je treedt op als verbinder in de wijk zodat de cliënt hier weer contacten gaat leggen en meedoet. Je adviseert betrokkenen over regelingen, handelswijzen en de voortgang van het herstelproces. Daarnaast ben je ook een uithangbord van onze opdrachtgever. Je kunt de organisatie vertegenwoordigen en weet wat er speelt. En natuurlijk ben je op de hoogte van relevante ontwikkelingen in de maatschappij. Want jou ontgaat echt niets.

Wat verwachten wij van jou:

 • Je hebt een relevante hbo-opleiding afgerond met diploma, met naam: Social Work, SPH, Pedagogiek, HBO-V;
 • SKJ geregistreerd of de bereidheid om dit op korte termijn te halen. (Bij gelijke geschiktheid hebben geregistreerde kandidaten de voorkeur);
 • Ervaring in de psychiatrie;
 • Je bent een teamplayer;
 • Rijbewijs B en een vervoersmiddel is een pre.

Wat krijg je daarvoor terug:

 • Een dienstverband bij een werkgever met, al tien jaar, het keurmerk ‘Beste werkgever’!;
 • Tevreden cliënten, ze beoordelen onze zorg met een 8!;
 • Een open en informele sfeer met heel veel ruimte voor jouw ontwikkeling;
 • Je contract is 24-32 uur per week en geldt voor een periode van minimaal 1 jaar. We hebben de intentie om je overeenkomst met ons te verlengen;
 • Niet standaard nachtdiensten draaien. Daar hebben we een apart team voor;
 • Uitnodigingen voor een jaarlijks superleuk teamuitje;
 • Een werktelefoon, -tablet of -laptop die je ook thuis mag gebruiken.

Over PlanningZorg:
Wij houden ons bezig met het leveren van de beste zorg op de meest uitdagende werkplekken. Wij werken samen met verschillende GGZ-instellingen die op zoek zijn naar zorgprofessionals binnen diverse functies. Als zzp’er bij PlanningZorg heb jij de vrijheid om te kiezen welke opdrachten je wilt aannemen, zodat jij kunt doen wat je leuk vindt.

Je bent zo volledig de baas over je eigen uren en diensten. Door de vele beschikbare opdrachten in de zorg heb je zelfs de mogelijkheid elke keer een nieuwe functie aan te gaan, of bij een andere opdrachtgever aan de slag te gaan. Dit zorgt voor leuke afwisseling in jouw werk.

Wil je meer weten en beschik je over de juiste kwalificaties? Neem dan contact op met recruitment via 06-82553366

Sollicitatie Herstelcoach

 • Max. bestandsgrootte: 999 MB.

Waar kunnen we je mee helpen?

We horen het graag als we je ergens mee kunnen helpen! Je kunt altijd naar ons bellen op 085-0718343 of stel je vraag via het onderstaande contact formulier. We nemen hier dan zo snel mogelijk contact met je over op.

Wij zijn zorg.

Gespecialiseerd binnen de GGZ

 

24/7 bereikbaar voor al uw aanvragen, problemen of gewoon voor persoonlijk contact

ONZE PRIVACYVERKLARING KUNT U HIER VINDEN

085 - 071 83 43

info@planningz.org

Gelredome

Batavierenweg 25
6841HN Arnhem