Vacature

Sales consultant

Locatie: Groningen
Sector: Detachering
Opleidingsniveau: HBO, WO
Geplaatst op: 29 april 2022

vacature beschrijving:

Over PlanningZorg.
Werken binnen PlanningZorg betekent werken in een betrokken team dat zich dagelijks 24/7 bezighoudt met het leveren van de best mogelijke mensen op de meest uitdagende werkplekken. Dit doen we binnen de GGZ, de gehandicaptenzorg, de verslavingszorg en de verpleeghuiszorg. Dit doen we vooral tijdens vakantieperiodes, bij ziekte, bij pieken in de drukte en andere tijdelijke vervanging van personeel. Om ons team compleet te maken zijn wij op zoek naar twee Sales consultants in de regio Noord/Midden en Midden/Zuid. 

 

Wat ga je doen?
Bij onze huidige opdrachtgevers zorg je ervoor dat de goede relatie wordt behouden en de dienstverlening aan hen is gewaarborgd.  Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het uitbouwen en evalueren van onze dienstverlening. Naast het bestaande relatiebeheer is het uitbreiden van onze klantenkring een belangrijke focus in deze functie. Hierbij ga je op zoek naar kansen in de markt en creëer je actief kansen. De verhouding hierin is ongeveer 60% sales en 40% relatiebeheer.

Je werkt nauw samen met onze recruiters en planners. Samen zorgen jullie ervoor dat we de behoefte aan professionals voor onze opdrachtgevers kunnen invullen. Wij bieden de juiste mensen (lees: ZZP-ers, uitzendkrachten en eigen medewerkers) actief aan bij opdrachtgevers, zodat zij altijd de beschikking hebben over de beste zorgprofessionals.

Binnen PlanningZorg krijg jij als Sales consultant alle ruimte om je functie op jouw manier in te vullen. Wij vinden het belangrijk een bijdrage te leveren aan de inzet van goede mensen in de zorg en dit op een prettige en persoonlijke manier te doen. Deze instelling verwachten we ook van jou. Uiteraard heb jij hierbij ook de ruimte om bij te dragen aan het verbeteren en optimaliseren van onze dienstverlening. 

Ons hoofdkantoor bevindt zich in het Gelredome in Arnhem, daarnaast hebben wij kantoor en vergaderruimtes in Groningen en Breda. Voor een goede werk/privé balans wordt er ook vanuit huis gewerkt. 

Wat vragen wij van je? 

 • Minimaal een afgeronde HBO opleiding;
 • Werkervaring als Accountmanager, Salesmanager of vergelijkbaar;
 • Affiniteit met de GGZ / zorg is een pré;
 • Je bent ondernemend, energiek, communicatief sterk en hebt een no-nonsense mentaliteit. 

Wat bieden wij? 

 • Een uitdagende functie binnen een groeiende organisatie;
 • Een salaris tussen de € 4.250- €5.000 op basis van een fulltime dienstverband;
 • Auto, laptop en Iphone van de zaak;
 • 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband;
 • Uitstekende opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden;
 • Een goede work/life balance;
 • Een baan voor minimaal 24 uur per week. Meer uren / fulltime kan ook! 

PlanningZorg is één van de bedrijven van The People Investment Group (www.tpig.nl); een allround HR-dienstverlener. Met haar bedrijven is ze actief in meerdere sectoren binnen Nederland, België en Duitsland. Op dagelijkse basis zijn de bedrijven binnen TPIG met ieder hun eigen dienstverleningsvorm een partner in werk voor zowel werkgevers als werknemers.


Is je interesse gewekt? Reageer dan met je CV en motivatie door een e-mail te richten aan Thomas Lekatompessy (Thomas@planningz.org). Wil je meer informatie over deze functie dan kun je ook bellen met Marcel Hoogervorst, directeur (06-29094899)

Solliciteren

  Vacature

  Waar kunnen we je mee helpen?

  We horen het graag als we je ergens mee kunnen helpen! Je kunt altijd naar ons bellen op 085-0718343 of stel je vraag via het onderstaande contact formulier. We nemen hier dan zo snel mogelijk contact met je over op.