Werken als ZZP’er in de zorg

Steeds meer professionals in de zorg kiezen ervoor om aan de slag te gaan als zzp’er. Niet gek, want werken als zzp’er brengt veel voordelen met zich mee. Je hebt controle over je eigen uren, opdrachten en werktijden. Daarnaast is er veel vraag naar flexibele diensten waardoor werken als zzp’er in de zorg nu aantrekkelijker is dan ooit tevoren.

Werkgevers planning zorg

Voordelen van werken als ZZP’ER IN DE ZORG

Controle over je eigen tijd

Eén van de grootste voordelen van werken als zzp’er in de zorg is dat je volledig de baas bent over je eigen uren en diensten. Je beslist zelf welke opdrachten je aanneemt en je hebt de vrijheid om te bepalen voor hoeveel uur je aan de slag wilt gaan via dag- of nachtdiensten. Een bijkomend voordeel is dat het inplannen van vakanties ook een stuk makkelijker gaat omdat je vrij bent om op vakantie te gaan wanneer je maar wilt.

Afwisseling

Je bepaalt zelf welke opdrachten je aanneemt, bij welke opdrachtgever en voor hoe lang. Terechtkomen in een werksleur? Jij niet! Door de vele beschikbare opdrachten in de zorg heb jij de keuze om elke keer een nieuwe opdracht aan te gaan via diverse opdrachtgevers. Dit zorgt voor een leuke afwisseling in jouw werk.

Doen wat je leuk vindt

Als zzp’er heb jij de vrijheid om te kiezen welke opdrachten je aan wilt nemen en welke opdrachten je liever niet aanneemt. Hierdoor kun je kiezen voor passende opdrachten in de zorg waar jij energie van krijgt en ga je met plezier naar je werk.

Opdrachten als ZZP’er bij PlanningZorg

PlanningZorg houdt zich bezig met het leveren van de beste zorg op de meest uitdagende werkplekken. Hierin werken wij samen met opdrachtgevers in de GGZ, gehandicaptenzorg, ouderenzorg en ziekenhuizen die op zoek zijn naar zorgprofessionals binnen diverse functies. Denk hierbij aan: persoonlijk begeleiders, groepsbegeleiders, ambulant begeleiders,  jeugdzorgwerkers, verpleegkundigen en verzorgenden. We hebben mogelijkheden op diverse afdelingen. Samen met jou kijken we welke organisatie en welke afdeling het beste bij jouw capaciteiten en interesses past!

Ik wil ZZP’er worden in de zorg

Wil jij aan de slag gaan als zzp’er in de zorg? Dan helpen wij jou graag verder! Als ervaren bemiddelingspartner in de zorg beschikken wij over een uitgebreid netwerk aan zorginstellingen en ziekenhuizen. Samen kijken we welke opdrachten bij jou passen. Ook nemen wij de facturatie en administratieve afhandeling voor onze rekening, waardoor je wel de vrijheid van zelfstandig ondernemen ervaart zonder alle administratieve rondslomp!

Waar kunnen we je mee helpen?

We horen het graag als we je ergens mee kunnen helpen! Je kunt altijd naar ons bellen op 085-0718343 of stel jouw vraag via het onderstaande contact formulier. We nemen hier dan zo snel mogelijk contact met je over op.