Ik zoek personeel

Bent u als organisatie op zoek naar personeel voor in de GGZ, gehandicaptenzorg, verslavingszorg of verpleeghuiszorg? Wij hebben een groeiend personeelsbestand met actieve medewerkers, zzp’ers en flexkrachten. Benieuwd hoe wij u verder kunnen helpen?

De zorgprofessionals van PlanningZorg

Bij ons ligt de focus op het inzetten van kwalitatief hoogwaardig personeel in de zorgsector. Bij het selecteren van medewerkers wordt er onder meer gekeken naar opleiding en werkervaring, maar ook zeker naar capaciteiten en competenties. Een persoon is immers meer dan alleen zijn of haar CV. Onze pool is sterk door diversiteit. Zo beschikken we over een grote variëteit aan medewerkers, met verschillende nationaliteiten en capaciteiten, waaronder groepsleiders, 1 op 1 begeleiders, ambulant werkers, jeugdzorgwerkers, verpleegkundigen en verzorgenden.

We hebben een groeiend personeelsbestand met actieve medewerkers, zzp’ers en flexkrachten. Hierdoor is er altijd snel een passende kandidaat te vinden. Daarnaast hebben we een groot netwerk van klanten en kandidaten waardoor u functies die minder vaak worden gevraagd ook snel kunnen oplossen door het inschakelen van ons netwerk.

Een ding hebben zij gemeen:

zij zijn altijd van toegevoegde waarde voor onze opdrachtgevers.

Onze medewerkers weten snel hun weg te vinden binnen de organisaties en vinden moeiteloos aansluiting bij het team. Zij waarborgen de continuïteit van de werkzaamheden en houden de kwaliteit van de zorg hoog.

Flexibiliteit is belangrijk als het gaat om inhuur van personeel. Een aanvraag komt vaak ad-hoc binnen en moet vaak binnen een korte tijd opgevuld kunnen worden. We proberen hier zo goed mogelijk op te anticiperen. Dat begint al met het werven van ons personeel, wij vragen van onze medewerkers maximale flexibiliteit.

Wij begrijpen bij PlanningZorg dat de continuïteit van het werkproces, binnen het leefklimaat, uitermate van belang is voor het welbevinden van cliënten. Wij zijn 24/7 bereikbaar en verzorgen op korte termijn een passende oplossing op uw vraag. Daarbij proberen wij zoveel mogelijk medewerkers in te zetten die bekend zijn met de organisatie.

Wij zijn 24/7  per week bereikbaar op 085-0718343 of vraag hieronder een offerte aan.

Vraag een offerte aan!

Wij zijn zorg.

Gespecialiseerd binnen de GGZ

 

24/7 bereikbaar voor al uw aanvragen, problemen of gewoon voor persoonlijk contact

ONZE PRIVACYVERKLARING KUNT U HIER VINDEN

Gelredome

Batavierenweg 25
6841HN Arnhem

Breda

Stadionstraat 11 c10
4815NC Breda