Wij zijn zorg.

PlanningZorg houdt zich bezig met het leveren van de best mogelijke mensen op de meest uitdagende werkplekken. Dit doen we binnen de GGZ, gehandicaptenzorg, ouderenzorg en ziekenhuizen wanneer interne medewerkers of een eigen flexpool daar niet meer toe instaat zijn.

Over ons
https://app.planningz.org/users/login

DIt is wie we zijn

Wij vinden het belangrijk voor onze medewerkers en opdrachtgevers dat een ieder zich comfortabel voelt in de samenwerking. Als jij je thuis voelt in jouw werkomgeving dan zal dat leiden tot de juiste cohesie en dan zijn alle partijen tevreden.

Bij veel werkgevers en werknemers is dit geen vanzelfsprekendheid meer omdat vaak de werkdruk te hoog is, daarom is het ons doel de juiste match te vinden zodat zowel de werknemer en werkgever comfortabel is.

PlanningZorg staat voor betrokkenheid, wij kennen de wensen van onze mensen en dit zorgt voor de juiste werksfeer. Zo zijn we ook betrokken bij het proces van onze opdrachtgevers en werknemers.

Ons doel is om met kwalitatief uitstekend personeel de flexibele schil van instellingen optimaal te laten functioneren. Dit doen we met betrokken personeel met een grote drive en passie voor hun vak.

De flexibele schil moet een versterking zijn voor ieder team, geen noodoplossing.

Wij bieden als PlanningZorg een stabiele basis en een plek waar je jezelf kunt ontplooien.

Bel ons vandaag nog voor een kennismaking!

085-0718343

WIJ STAAN VOOR

Contact

Persoonlijk contact, via een vast contactpersoon.

Goede doelen

MVO uitzenden doordat u als opdrachtgever spaart voor CBF erkende goede doelen.

Tarieven

Bij PlanningZorg kun je vertrouwen op concurrerende tarieven.

Personeel

Wij leveren gekwalificeerd en gemotiveerd personeel.

Mentaliteit

Wij kennen bij PlanningZorg geen 9 tot 17 uur mentaliteit.

Aanpak op maat

Een op maat gesneden aanpak voor iedereen.

Ervaring

Jarenlange ervaring in arbeidsbemiddeling en planning. 

Afspraken

We houden van duidelijkheid en duidelijke afspraken.

Zo werken wij

Planning is onze expertise, wij ondersteunen u daar graag bij. Wanneer er binnen uw organisatie een gat ontstaat in het dienstrooster zoekt u natuurlijk een geschikte, gekwalificeerde opvulling. U neemt dan, afhankelijk van de spoed die ermee gemoeid is, per mail en/of per telefoon contact met ons op. Wij zoeken dan de juiste kandidaat voor uw aanvraag en communiceren binnen een uur met u over de geschikte en beschikbare kandidaat. Lukt het ons niet om de dienst in te vullen? Dan hoort u dit binnen een uur zodat u ook snel verder kunt.

Alle correspondentie wordt door u en ons per mail bevestigd zodat er nooit onduidelijkheid ontstaat.

Vandaag nog iemand nodig? Bel ons direct!  085-0718343.

Waar kunnen we je mee helpen?

We horen het graag als we je ergens mee kunnen helpen! Je kunt altijd naar ons bellen op 085-0718343 of stel je vraag via het onderstaande contact formulier. We nemen hier dan zo snel mogelijk contact met je over op.