Werkwijze

Wil je voor ons aan de slag en ben je benieuwd hoe de werkwijze van zzp’ers en flexwerkers eruit ziet? Wij leggen het hieronder aan je uit. Ontdek snel de sollicitatieprocedure en werkwijze van PlanningZorg!

werkwijze planningzorg

Sollicitatieprocedure

  1. Vind de vacature of opdracht die bij jou past! 
  2. Solliciteer gemakkelijk online. 
  3. PlanningZorg neemt binnen drie werkdagen contact met je op. 
  4. Is het een match? Dan nodigen we je uit bij ons op kantoor of via een online meeting.
  5. Je wordt ingeschreven in ons systeem en we regelen de laatste praktische zaken.
    6. Je kunt aan de slag!

Heb je een vacature of opdracht gevonden die helemaal bij jou past? Dan kun je gemakkelijk online solliciteren via de website. Wij zien graag jouw cv en motivatiebrief tegemoet komen om te kijken of je profiel past bij de functie. 

Achter de schermen gaan wij aan de slag met een eerste selectie. Binnen drie werkdagen nemen wij contact met je op om je te laten weten of je geschikt bent voor de vacature. Is het een match? Dan nodigen wij je uit voor een gesprek bij ons op kantoor in GelreDome Arnhem of via een online meeting. We kijken vervolgens samen of je daadwerkelijk in het plaatje van de opdrachtgever past. 

De laatste stap in deze procedure zijn de praktische zaken. Er wordt per e-mail en/of telefoon contact met je opgenomen om de laatste zaken te regelen. Denk hierbij aan het regelen van je Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en het aanleveren van je diploma en legitimatie. En voor de zzp’er bijvoorbeeld ook nog een uittreksel van de KvK.

De werkwijze van PlanningZorg

Bij PlanningZorg kun je vaak direct aan de slag als zzp’er of flexwerker bij een van onze opdrachtgevers. Wij werken met een planningstool die je gemakkelijk als app op je telefoon kunt downloaden om je diensten in te zien. Zijn er passende diensten voor jou beschikbaar dan ontvang je hier een melding van. Hoe makkelijk is dat!. 

Persoonlijk contact staat bij PlanningZorg hoog in het vaandel. Zo zijn we 24 uur per dag bereikbaar en vragen we na het draaien van je eerste dienst altijd hoe je deze hebt ervaren. 

Ben jij enthousiast geworden van de werkwijze van PlanningZorg? Bekijk dan snel onze vacatures en solliciteer!

werkwijze planningzorg

Waar kunnen we je mee helpen?

We horen het graag als we je ergens mee kunnen helpen! Je kunt altijd naar ons bellen op 085-0718343 of stel jouw vraag via het onderstaande contactformulier. We nemen hier dan zo snel mogelijk contact met je over op.