werken via planningzorg?

Maak jij als zorgprofessional graag het verschil? PlanningZorg heeft voor zorgprofessionals een gevarieerd aanbod van vacatures op alle niveaus. Samen maken wij het verschil bij onze opdrachtgevers. Zowel zzp’ers als flexwerkers zijn bij ons van harte welkom!

Flexwerker of ZZP’er?

Flexkracht in de zorg

Heb je wat uren in de week over? Wil je graag flexibel werken en toch zekerheid hebben? Dan helpt PlanningZorg jou graag verder! Wij kunnen je in contact brengen met de juiste opdrachtgevers binnen de gewenste functie en setting. 

ZZP'er in de zorg

Werk jij zelfstandig in de zorg en ben jij op zoek naar een goede bemiddelingspartner? Dan helpen wij jou graag verder! Wij zorgen voor passende opdrachten bij vele zorginstellingen.

Nieuw als zzp’er? Download gratis ons stappenplan voor zzp’ers, en haal alles uit jouw carrière als zelfstandig zorgprofessional!

Ben jij een FLEXKRACHT in de zorg?

Flexkracht in de zorg

Heb je wat uren in de week over? Wil je graag flexibel werken en toch zekerheid hebben? Heeft jouw carrière een boost nodig? Wil je meer ervaring op doen in de psychiatrie? PlanningZorg helpt jou graag verder! Wij kunnen je in contact brengen met de juiste opdrachtgevers. We dagen je uit om je eigen grenzen te verleggen en samen kijken we naar jouw mogelijkheden om je door te ontwikkelen.

Voordelen flexwerken bij PlanningZorg

Je hebt in samenwerking met PlanningZorg de regie over je eigen diensten en werkzaamheden. Je bepaalt wanneer je werkt, waar je werkt, hoeveel je werkt en wanneer je vrij wilt. Je wordt netjes en altijd per week betaald voor je gewerkte diensten, Je bouwt vakantiegeld, vakantiedagen en pensioen op. Je komt in aanraking met veel nieuwe mensen, kan kennismaken met veel verschillende doelgroepen en leert elke dag bij.

Lijkt het je wat? Bel vrijblijvend 085-0718343 of mail naar werken@planningz.org

Ben jij een zzp’er in de zorg?

ZZP’ers in de zorg

Werk jij zelfstandig in de zorg en ben jij op zoek naar een goede bemiddelingspartner? Dan helpen wij jou graag verder! Wij zorgen voor passende opdrachten bij de vele zorginstellingen waar wij contracten mee hebben. Jij houdt controle over je agenda en wij leveren op basis daarvan opdrachten. Zo heb je, wanneer je met PlanningZorg werkt, wél de lusten maar niet de lasten van het werken als zzp’er.

Opdrachten

We hebben een grote diversiteit aan vaste en flexibele opdrachten. Er zijn als zzp’er verschillende mogelijke opdrachten aan te gaan via PlanningZorg. Zo hebben we opdrachten op basis van een bepaalde tijdsduur, waarbij de duur varieert van enkele weken tot enkele maanden. Liever meer vrijheid? Teken in op inleen-diensten die via PlanningZorg als intermediair worden aangeboden.

Betaling

Zelfstandige zorgprofessionals die via PlanningZorg werken wachten nooit op hun geld. Bij aanvang van de samenwerking (en ieder kalenderjaar) krijg je een overzicht met betaaldata. Zo kun jij je volledig focussen op het leveren van goede zorg. Wij nemen de facturatie en administratieve afhandeling voor onze rekening, waardoor je wel de vrijheid van zelfstandig ondernemerschap ervaart zónder alle administratieve rompslomp!

Lijkt het je wat? Bel vrijblijvend 085-0718343 of mail naar werken@planningz.org

Download ook ons gratis stappenplan voor zzp’ers in de zorg, en haal alles uit jouw carrière als zelfstandig zorgprofessional!

 

Waar kunnen we je mee helpen?

We horen het graag als we je ergens mee kunnen helpen! Je kunt altijd naar ons bellen op 085-0718343 of stel jouw vraag via het onderstaande contact formulier. We nemen hier dan zo snel mogelijk contact met je over op.