Vacatures in de zorg

Ben jij die enthousiaste, begeleider of verpleegkundige die houdt van warme zorg en aandacht voor de cliënt? Neem dan snel contact op met PlanningZorg! Je kunt snel beginnen en krijgt alle tools en handvatten om snel de professional te worden die jij wilt zijn!

Openstaande zorg vacatures

Persoonlijk Begeleider

Gelderland | Utrecht | Noord-Brabant | Zuid Brabant | Zuid-Holland

 

PLANNINGZORG INTERMEDIAIR VOOR ZZP’ERS IN DE GGZ

PlanningZorg helpt GGZ-instellingen uit de brand op het moment dat zij personeel tekortkomen. Denk hierbij aan de inzet van Verpleegkundigen en Persoonlijk Begeleiders die ook ADL verrichten. Wij vinden het belangrijk om dichtbij te zijn. Dichtbij jou als ZZP´er maar ook bij onze klant. Dat werkt wel zo prettig. Wij nemen de tijd voor jou, zodat jij jouw kostbare tijd kan inzetten voor de cliënten. 

OVER JOU

Jij deinst niet terug voor wat zich afspeelt in GGZ-instellingen. De diversiteit aan cliënten en collega’s is wat jouw werk leuk en waardevol maakt. De spanning en het onbekende trekken jou aan. Na een overdracht neem jij het voortouw en de verantwoordelijkheid voor de cliënten. Om dit te kunnen heb je enkele jaren werkervaring in de GGZ nodig en een afgeronde opleiding in de zorg op niveau 4. Daarnaast ben je bij voorkeur bevoegd om verpleegtechnische handelingen uit te voeren. 

Jij bent niet voor niets voor jezelf begonnen. Jij weet wat je wilt. Daarom staan wij aan jouw zijde als bemiddelingspartner, want door jouw drukke agenda heb je niet altijd de mogelijkheid om nieuwe diensten te zoeken. Wij leveren opdrachten op basis van de vrije plekken in jouw agenda zodat jij door kan gaan met wat je zo goed doet. Zorgen voor cliënten. 

ONS AANBOD

Bij PlanningZorg hebben wij een groot aantal verschillende diensten waar je uit kunt kiezen en hoef je nooit op je geld te wachten. Bij aanvang van onze samenwerking krijg je een overzicht met onze betaaldata. Wij nemen de facturatie en administratieve afhandeling voor onze rekening. Handig toch? 

Wil je meer weten en beschik je over de juiste kwalificaties? Neem dan contact op met onze recruiters: Thomas Lekatompesy (0618908321) of Jos Kijk in de Vegte  (0634179306)

 

Verpleegkundige

(PlanningZorg helpt GGZ-instellingen uit de brand op het moment dat zij personeel tekortkomen. Denk hierbij aan de inzet van (gespecialiseerde) Verpleegkundigen. Wij vinden het belangrijk om dichtbij te zijn. Dichtbij jou als ZZP´er maar ook bij onze klant. Dat werkt wel zo prettig. Wij nemen de tijd voor jou, zodat jij jouw kostbare tijd kan inzetten voor de cliënten. 

Wie ontmoeten wij graag?

Jij deinst niet terug voor wat zich afspeelt in GGZ-instellingen. De diversiteit aan cliënten en collega’s is wat jouw werk leuk en waardevol maakt. De spanning en het onbekende trekken jou aan. Na een goede overdracht neem jij het voortouw en de verantwoordelijkheid voor de cliënten. Om dit te kunnen heb je enkele jaren werkervaring in de GGZ nodig. Daarnaast ben je bevoegd om verpleegtechnische handelingen uit te voeren en beschik je minimaal over een MBO niveau 4 opleiding verpleegkunde. Jij bent niet voor niets voor jezelf begonnen. Jij weet wat je wilt. Daarom staan wij aan jou zijde als bemiddelingspartner, want door jouw drukke agenda heb je niet altijd de mogelijkheid om nieuwe diensten te zoeken. Wij leveren opdracht op basis van de vrije plekken in jouw agenda zodat jij door kan gaan met wat je zo goed doet. Zorgen voor cliënten. 

Wat breng je mee?

 • Ervaring of aantoonbare affiniteit met de doelgroep(pen)
 • Bereidheid om onregelmatig te werken;
 • Een flexibele en betrokken houding richting collega’s en cliënten;
 • Enthousiasme, motivatie en voldoende zelfkennis!

We hebben mogelijkheden op diverse afdelingen. Samen met jou kijken we welke organisatie en welke afdeling het beste bij jouw capaciteiten en interesses past!

Ons aanbod

Een ruim aanbod aan verschillende opdrachten/diensten die je kunt draaien op diverse afdelingen binnen de GGZ. We werken met een App, maar met onze Planners heb je altijd een leuk en persoonlijk contact. 

Bij PlanningZorg hoef je nooit op je geld te wachten. Bij aanvang van onze samenwerking krijg je een overzicht met onze betaaldata. Wij nemen de facturatie en administratieve afhandeling voor onze rekening. Handig toch? 

Wil je meer weten en beschik je over de juiste kwalificaties? Neem dan contact op met Thomas Lekatompesy (0618908321) of Jos Kijk in de Vegte (0634179306). 

Solliciteren

  Vacature

  Waar kunnen we je mee helpen?

  We horen het graag als we je ergens mee kunnen helpen! Je kunt altijd naar ons bellen op 085-0718343 of stel je vraag via het onderstaande contact formulier. We nemen hier dan zo snel mogelijk contact met je over op.

  Wij zijn zorg.

  Gespecialiseerd binnen de GGZ

   

  24/7 bereikbaar voor al uw aanvragen, problemen of gewoon voor persoonlijk contact

  ONZE PRIVACYVERKLARING KUNT U HIER VINDEN

  Gelredome

  Batavierenweg 25
  6841HN Arnhem

  Breda

  Stadionstraat 11 c10
  4815NC Breda