Whitepaper voor werkgevers

Met PlanningZorg als partner beschikt u direct over een groot netwerk flexibele zorgprofessionals. Download gratis onze whitepaper en ontdek de voordelen van het inzetten van extern zorgpersoneel! 

Op zoek naar personeel

onze whitepaper

De cijfers van de afgelopen jaren laten zien dat het aantal flexkrachten en ZZP’ers in de zorg blijft toenemen. Dit maakt het inzetten van extern personeel steeds gebruikelijker. PlanningZorg beschikt over een groot netwerk aan flexibele zorgprofessionals, die bij verschillende zorgorganisaties op flexibele en structurele basis ingezet kunnen worden. Het voordeel is dat u als organisatie snel en efficiënt kan inspelen tijdens afzeggingen of bij een tijdelijke behoefte die ontstaat. Denk bijvoorbeeld aan het opvangen van een zwangerschapsverlof of bij ziekte zowel lang- als kortdurend.

Deze whitepaper is bedoeld voor iedereen die zich binnen de zorg bezighoudt met de personeelsbezetting. In deze whitepaper laten we zien wat de reden is dat zorgorganisaties kiezen voor een flexibele schil en wat PlanningZorg voor uw organisatie kan betekenen. Laat u inspireren en download gratis onze whitepaper!

Download de gratis whitepaper

Vul jouw e-mailadres in en ontvang gelijk de gratis stappenplan in jouw inbox.