Vacature Verzorgende IG
in Breda

Locatie: Breda
Sector: Zorg
Opleidingsniveau: MBO, HBO
Geplaatst op: 14 maart 2022

vacature beschrijving:

ZZP’er Verzorgende IG 

Jij deinst niet terug voor wat zich afspeelt in GGZ-instellingen. De diversiteit aan cliënten en collega’s is wat jouw werk leuk én waardevol maakt. De spanning en het onbekende trekken jou aan. Na de overdracht neem jij het voortouw en de verantwoordelijkheid voor de cliënten. 

Over jou 

Jij bent op zoek naar ZZP-opdrachten die aansluiten bij jouw vaardigheden als zelfstandig zorgprofessional. Jij weet wat je wilt, daarom staan wij aan jouw zijde als bemiddelingspartner. Want door jouw drukke agenda heb je niet altijd de tijd om nieuwe diensten te zoeken. Wij leveren opdrachten op basis van de vrije plekken in jouw agenda, zodat jij kan doorgaan met wat je zo goed doet. Zorgen voor cliënten. 

Dit ben jij: 

– Om dit te kunnen, heb je al enkele jaren werkervaring in de GGZ; 

– Daarnaast ben je bevoegd om verpleegtechnische handelingen uit te voeren;

– In verband met ZZP-schap ben je in het bezit van een KVK uittreksels;

– Uiteraard ben je in het bezit van een relevante MBO (niveau 4) of HBO zorgdiploma. 

PlanningZorg 

Bij PlanningZorg hebben wij een groot aantal diensten, waar je uit kunt kiezen. En hoef je nooit op je uitbetaling te wachten. Bij aanvang van onze samenwerking krijg je een overzicht met de betaaldata. Wij nemen de facturatie en administratieve afhandeling voor onze rekening, zodat jij je kostbare tijd kan inzetten voor de cliënten. Handig toch? 

Enthousiast?

In een persoonlijk gesprek laten wij jou graag zien, welke rol wij spelen in de bemiddeling tussen jou als zelfstandig zorgprofessional en onze opdrachtgevers. Daarbij zoeken wij altijd naar de beste match. Laat je contactgegevens en werkervaring achter door het sollicitatieformulier in te vullen, en wij nemen z.s.m. contact met je op!

Solliciteren

Sollicitatie Verzorgende IG

  • Max. bestandsgrootte: 999 MB.

Waar kunnen we je mee helpen?

We horen het graag als we je ergens mee kunnen helpen! Je kunt altijd naar ons bellen op 085-0718343 of stel je vraag via het onderstaande contact formulier. We nemen hier dan zo snel mogelijk contact met je over op.