Ben jij gepassioneerd over het werken in de zorg maar heb jij je ideale werkplek nog niet gevonden? Dan is detacheren iets voor jou. In deze blog vertellen wij je alles over de voordelen van detacheren in de zorg zodat jij snel op zoek kunt naar jouw ideale baan. Ontdek snel de voordelen!

 

Wat is detacheren precies?

Detacheren is in feite dat je in dienst komt van de partij die jou detacheert en je vervolgens bij één of meerdere partijen aan de slag gaat. Op deze manier kun je ervaring opdoen en kom je erachter wat echt bij jou past.

 

Flexibel werken

Doordat je ingezet kunt worden voor diverse opdrachtgevers of projecten weet je nooit waar je terecht komt. Dit is ideaal als je ervaring wilt opdoen bij verschillende organisaties. Omdat je met enige regelmaat voor een andere opdrachtgever aan de slag gaat, wordt er wel van je verwacht dat je flexibel bent. De ene keer heb je een leuke klus bij je om de hoek en de andere keer is het wat verder van huis.

 

Een stukje zekerheid

Doordat je in dienst bent voor een detacheringsbureau, heb je een contract. Dit contract heeft vaak een opzegtermijn waardoor je in ieder geval voor een bepaalde tijd verzekerd bent van werk

 

Detacheren via PlanningZorg

Bij PlanningZorg kun jij ook als zzp’er gedetacheerd worden. Daarnaast krijg je de kans om voor mooie, gerenommeerde instellingen aan de slag te gaan. Dit is ideaal als je ervaring op wilt doen bij diverse instellingen. Wil jij liever aan de slag als flexwerker? Dat kan natuurlijk ook. Hier vind je meer informatie

 

Werving en selectie bij PlanningZorg

Naast de diensten voor flexibel personeel biedt PlanningZorg ook werving en selectie aan. Wij zoeken de juiste zorgprofessional die past bij jouw organisatie. Daarbij ontzorgen wij je in de gehele wervings- en selectieprocedure door deze op maat in te richten. Wij vertalen jouw wensen en verwachtingen in de ideale kandidaat. Neem contact met ons op om te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen.