Naast de diensten voor flexibel personeel biedt PlanningZorg ook werving en selectie aan. Wij zoeken de juiste zorgprofessional die past bij uw organisatie. Daarbij ontzorgen wij u in de gehele wervings- en selectieprocedure door deze op maat in te richten. Wij vertalen uw wensen en verwachtingen in de ideale kandidaat. Lees verder om te kijken wat PlanningZorg voor u kan betekenen. 

 

Wat is werving en selectie?

Het is soms als zorginstelling erg lastig om de juiste kandidaat te werven voor een bepaalde functie. Met werving en selectie brengen we vraag en aanbod samen. We brengen uw eisen en wensen in kaart en gaan op zoek naar een passende sollicitant. 

 

Waar helpt PlanningZorg bij?

PlanningZorg luistert naar uw eisen. We gaan het gesprek met u aan en achterhalen welk profiel past bij uw vraagstuk. Nadat we een goed beeld hebben gekregen gaan we op zoek. We benaderen potentiele kandidaten door het gebruik van actief zoeken en ons eigen netwerk. Hierbij ontzorgen we u in de gehele zoektocht naar de perfecte zorgprofessional. 

 

Wij streven er naar om de juiste kandidaat voor de vacature te vinden. Kunnen we geen passende match vinden? Geen zorgen, dan brengen we geen kosten in rekening. 

 

De voordelen van werving en selectie bij PlanningZorg
Wilt u uw werving en selectie uitbesteden bij PlanningZorg? Dat kan! Onze werkwijze heeft een aantal voordelen: 

 

  • Wij leveren maatwerk;
  • Wij maken gebruik van actieve search (middels een headhunter);
  • Wij maken gebruik van ons netwerk;
  • Geen match? Geen kosten. 

 

Werving en selectie bij PlanningZorg

Bent u als organisatie op zoek naar personeel voor in de GGZ, gehandicaptenzorg, verslavingszorg of verpleeghuiszorg? Wij hebben een groeiend personeelsbestand met actieve medewerkers, zzp’ers en flexkrachten. Benieuwd hoe wij u verder kunnen helpen? Neem contact met ons op en samen gaan wij op zoek naar passend personeel!