Wil jij graag genieten van de vrijheid van een zzp’er, zonder je druk te hoeven maken over administratieve zaken? Dan zit je goed bij het uitzendbureau voor zzp’ers in de zorg: PlanningZorg!

Wij zijn als uitzendbureau in de zorg gespecialiseerd binnen de GGZ. Door onze sterke band met onze medewerkers en met de GGZ zijn we in staat om mee te denken en de juiste zorgprofessionals op de juiste plek te plaatsen.

Ben jij op zoek naar een functie als persoonlijk begeleider, verpleegkundige in de GGZ of een andere zorgfunctie? Bekijk onze vacatures of neem contact op met ons team.

 

PlanningZorg is jouw bemiddelingsbureau

Je kunt ons zien als een soort bemiddelingsbureau in de zorg. Allereerst gaan we het gesprek met jou aan en kijken we of er een match is tussen jouw wensen en ervaring en onze opdrachtgevers. Is die er? Top: dan zorgen we ervoor dat jullie kennismaken met elkaar. Komen jullie er samen uit? Dan nemen wij alle administratieve zaken rondom je contract en de verloning op ons. Jij geeft aan hoeveel en wanneer je wilt werken, wij stemmen dit verder af met de opdrachtgever. Op deze manier ben jij enorm flexibel en ontzorgen we tegelijkertijd jou én de GGZ. Zo kun jij je focussen op je werk en het bieden van de beste zorg.

 

Op zoek naar een nieuwe uitdaging als zzp’er in de zorg?

Door als zzp’er of flexwerker aan de slag te gaan ben je lekker flexibel: jij kiest welke opdrachten je aanneemt en hoeveel uren je wilt werken. Omdat je hier heel vrij in bent, kun je dus ook zelf kiezen hoe afwisselend je graag wilt werken. Wil je graag wat langer bij één opdrachtgever aan de slag gaan, of wil je het liefst iedere paar maanden een nieuwe omgeving leren kennen? Jij beslist!

 

Maak het verschil in de zorg via het uitzendbureau PlanningZorg

PlanningZorg is actief in een groot deel van Nederland. We hebben kantoren in Arnhem, Breda en in Groningen: vanaf deze locaties werken we samen met verschillende regionale afdelingen van de GGZ. Doordat we goede contacten hebben binnen deze organisatie, kunnen we jou meestal op korte termijn een passende uitdaging bieden.

Bekijk onze vacatures. Kun je jouw droombaan hier niet tussen vinden? Neem contact op met ons team, we gaan graag voor je aan de slag om de perfecte uitdaging voor je te vinden.