Iedere cliënt is anders en heeft andere uitdagingen: dit maakt het werk als persoonlijk begeleider enorm gevarieerd en interessant. Als persoonlijk begeleider ben je iedere dag bezig met het begeleiden van jouw cliënten. Samen werk je gericht aan de ontwikkeling van je cliënt: dit vraagt om een betrokken en assertieve houding.

Ben jij (als zzp’er) werkzaam als persoonlijk begeleider en op zoek naar een nieuwe uitdaging PlanningZorg is hét bemiddelingsbureau voor zzp’ers in de zorg. We zijn gespecialiseerd binnen de GGZ en zetten ons in om de beste positie voor jou te vinden. Meer weten? Neem contact met ons op of bekijk onze vacatures.

Bekijk onze vacatures

Als zzp’er aan de slag als persoonlijk begeleider

Heb jij de nodige ervaring als zzp’er opgedaan en ben je op zoek naar een rol die je helemaal op jouw manier kunt invullen? Je eigen tijden en uren indelen en veel flexibiliteit: als zzp’er in de zorg bepaal je zelf hoe je dagen eruit zien.

Wanneer je als zzp’er actief bent als persoonlijk begeleider, komt er naast het werk zelf van alles op je af. Wij nemen zaken als de facturatie en de administratieve werkzaamheden graag van je over, zodat jij je kunt focussen op dat wat je het beste doet: mensen helpen.

Waar kun je werken als persoonlijk begeleider?

Als persoonlijk begeleider kun je op heel veel locaties in het hele land aan de slag. Bij allerlei soorten instellingen kun je als persoonlijk begeleider aan het werk met het begeleiden van cliënten, van verslavingszorg tot gehandicaptenzorg en binnen de GGZ.

PlanningZorg is gespecialiseerd binnen de GGZ. We hebben jarenlange ervaring met het plaatsen van specialisten op de juiste plek bij afdelingen die precies bij hun ervaringen en wensen aansluiten. 

Opleiding tot persoonlijk begeleider

Als persoonlijk begeleider kun je op heel veel verschillende plekken aan de slag, in allerlei sectoren. Dit maakt het een uitdagende en afwisselende functie. Er zijn meerdere opleidingen waarmee je jezelf kunt ontwikkelen tot persoonlijk begeleider. Deze opleidingen tot persoonlijk begeleider zijn verschillend in duur en niveau. Zo zijn er onder andere mbo niveau 4 en hbo opleidingen, waarmee je persoonlijk begeleider kunt worden. Onder andere je ervaring, je opleidingsniveau en de instelling waar je werkzaam bent, bepalen het salaris dat je als persoonlijk begeleider verdient. 

Heb je een opleiding tot persoonlijk begeleider afgerond? Dan helpen wij je graag met het vinden van de uitdaging die bij je past: bekijk onze huidige vacatures.

Op naar jouw volgende uitdaging als persoonlijk begeleider

Ben jij al werkzaam als zzp´er in de zorg of wil je graag die stap maken en als zzp persoonlijk begeleider beginnen? Wij zetten ons voor je in om de volgende stap te maken! Met ons grote netwerk en de ervaring die we binnen de GGZ hebben, zorgen we er samen voor dat we de perfecte plek voor je vinden. 

PlanningZorg heeft kantoren in Arnhem, Breda en Groningen: we zijn altijd dichtbij. Bekijk direct onze vacatures voor persoonlijk begeleider of neem vooral eens contact met ons op als je meer over ons wilt weten of andere vragen hebt.

Bekijk onze vacatures